call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

14 dagen zichttermijn

Bij Outlethandel.nl heeft u recht op een zichttermijn van 14 dagen.

 
Hoe werkt dit recht op zichttermijn?
 
Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze weer kunt gebruiken om de bestelling of een gedeelte daarvan terug te sturen. Wanneer het 14 dagen zichttermijn is verlopen is de koopovereenkomst een feit.
 
Wat houdt het zichttermijn in? 
 
Tijdens deze 14 dagen mag u het product bekijken en eventueel proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een loungeset mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen. Een broodrooster mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag geen brood mee geroosterd  worden. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.
 
Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn? 
 
Heeft u spijt van uw aankoop of wilt een product om een andere reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Vult u dan het retouren formulier op onze webshop in, u ontvangt binnen één werkdag een e-mail met hierin de instructies en uw ticketnummer voor het retourzenden van het product. Het is helaas niet mogelijk de bestelling bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van de goederen, inclusief de verzendkosten binnen een termijn van 10 werkdagen teruggestort.
 
Uitzonderingen:
 
Indien u een restpartij opkoopt of een gedeelte daarvan dan heeft u geen recht op een zichttermijn.
Gebruikte meubelen kunt u niet retour sturen. U heeft geen recht op een zichttermijn. Wij adviseren u als u interesse heeft in gebruikte meubelen een afspraak met ons te maken zodat u deze producten eerst goed kunt bekijken.
 
Let op! De Verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn voor uw rekening.
 
Klik hier om naar het retouren formulier te gaan.
 
 
Zichttermijn bij Outlethandel Veenendaal