call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

Zakelijk bestellen

Wilt u zakelijk een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen? Stuur ons dan een e-mail met uw vraag en uw bedrijfsgegevens.

 

Offerte op maat:
Bent u als particulier, bedrijf, gemeenten of vereniging op zoek naar een speciaal product neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan een passende aanbieding maken. Verder Biedt Outlethandel Veenendaal zakelijke klanten de mogelijkheid om een product op maat te laten produceren. 

 

Bestellen op rekening:
Bestellen op rekening is mogelijk voor bedrijven, gemeenten en verenigingen binnen Nederland. Mail uw bedrijfsgegevens met kvk nummer naar info@outlethandel.nl. Na controle en goedkeuring zullen wij de producten naar u verzenden. Let op: Voor gebruikmaking van deze service wordt een kredietwaardigheidscheck uitgevoerd.

 

Levering naar België:
Wilt u als bedrijf gevestigd in België een bestelling plaatsen dan kunt u ons een e-mail sturen met uw bedrijfsgegevens en btw nummer. Na controle zullen wij de goederen factureren met het 0%btw tarief. Let op: Dit geldt alleen voor leveringen die wij bezorgen bij u in België. Wanneer u de goederen bij ons in Veenendaal komt afhalen zijn wij verplicht 21% btw te berekenen.

 

Contact informatie:
Telefoon: 0031 (0) 318 725600
Mail: info@outlethandel.nl

Outlethandel zakelijk bestellen