call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

Wicker tuinmeubelen

Bent u opzoek naar een Wicker tuinmeubel? Bij Outlethandel.nl vindt u Wicker loungesets, Wicker tuintafels, Wicker ligbedden, Wicker tuinstoelen enz. 

 
Wat is Wicker?
Wicker is een vezel gemaakt van kunststof die gebruikt wordt in de meubelindustrie. Het heeft een sterke gelijkenis met rotan. Maar is veel minder gevoelig voor de weersinvloeden. Daarom is het uiterst geschikt om te gebruiken bij tuinmeubilair zoals tuinstoelen, loungesets en bloembakken. Maar ook voor ander meubilair wordt het materiaal toegepast. Als het gaat om zitmeubelen dan is het frame vaak van een steviger en stijver materiaal “Aluminium of metaal”. De wicker wordt rond een aluminium of metalen frame gevlochten wat zorgt voor de stevigheid en extra lange levensduur van deze tuinmeubelen. Wicker is er niet alleen in een rotanachtige lichtbruine kleur maar is in veel meer kleuren verkrijgbaar. 
 
Onderhoud van Wicker:
  • Maak de wicker tuinmeubelen regelmatig schoon met een doek en een zachte zeepoplossing. Dan blijven ze in topkwaliteit. Even naspoelen met schoon water en de wind doet de rest.
  • Wicker tuinmeubelen kunnen het hele jaar buiten staan. Bij vorst echter is het gevlochten materiaal kwetsbaar. Gebruik de meubels dan bij voorkeur niet. Haal regelmatig de gevallen bladeren van de meubels. Dit voorkomt schimmelwerking.
 
Voorbeelden van Wicker:
Wicker is verkrijgbaar in verschillende soorten. Hieronder laten wij u enkele voorbeelden zien.
 
  
 
Wicker loungesetStapelbare wicker terrasstoel Jazz