call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

Verzendinformatie

Outlethandel.nl kan uw bestelling aan huis of op elk willekeurig adres in Nederland en België bezorgen. Voor het bezorgen van bestellingen maken wij gebruik van PostNL en DPD Post bezorgdiensten. De meeste voorradige artikelen worden met 1 werkdag bij u afgeleverd. Producten die niet met de standaard post verzonden kunnen worden versturen wij met Van de Hoef Logistiek. De planning van deze transporteur zal telefonisch een afleverafspraak met u maken.

 

Alle getoonde verkoopprijzen in onze webshop zijn inclusief de wetelijke btw, maar exclusief bezorgkosten. Voor het verzenden van bestellingen berrekenen wij het onderstaande tarief:

€ 5,95 voor de standaard pakketten die met PostNL of DPD Post worden verzonden.
€ 29,95 voor grote pakketten die door een gespecialiseerde transporteur bezorgd worden. 
 
Let op! Bezorgen op de wadedneilanden is op aanvraag. De extra kosten voor de boot worden doorberekend.  
 
Grote producten zoals tuinmeubelen, horecameubelen, tafels en stoelen worden door een gespecialiseerde transporteur afgeleverd. De transporteur maakt telefonisch een afspraak voor aflevering met u. Hiervoor betaald u € 29,95 bezorgkosten.
 
Bezorgkosten buitenland:
België: standaard pakketten € 8,95 | grote pakketten € 49,95
Overige landen: alleen op aanvraag.
 
Afhalen van uw bestelling:
Outlethandel.nl is van maandag t/m vrijdag open van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Wilt u er zeker van zijn dat het product in ons afhaal magazijn in Veenendaal op voorraad staat en/of dat u het direct mee kunt nemen? Reserveer dan het product. Wij zorgen dat het voor u klaar ligt. 
Outlethandel verzendinformatie