call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

Over Outlethandel Veenendaal

Outlethandel Veenendaal koopt en verkoopt horecameubelen, tuinmeubelen en tafellinnen. 

Bij outlethandel Veenendaal koopt u voordelig uw horeca meubilair, tuinmeubelen en tafellinnen. Ons assortiment bestaat uit tafels, stoelen, barkrukken, tafelonderstellen, statafelrokken, tafelhoezen, tuinsets en loungesets. Deze producten verkopen wij per stuk of in grote aantallen. Daarnaast bieden wij u outlet artikelen die uitlopend zijn en waarvoor geldt op is op. 

 

Outlethandel.nl is de online outletshop voor Nederland en België waar u goedkoop inkopen kunt doen. Wij leveren aan bedrijven, verenigingen en aan particulieren.

 

Zo goed als alle producten hebben wij op voorraad en worden vanuit ons eigen magazijn in Veenendaal verpakt en verzonden. Wilt u een bestelling bij ons komen afhalen? dan is dat mogelijk van maandag t/m zaterdag tijdens de openingstijden

 

Sinds januari 2015 is Outlethandel.nl gevestigd op het industrieterrein van Veenendaal. Hier hebben wij ons kantoor en magazijn. 

 

 

Outlethandel Veenendaal, wie zijn wij

 

Routebeschrijving:

Klik op onderstaande link om naar de routeplanner van de ANWB te gaan en plan de kortste route naar Outlethandel Veenendaal.

 

ANWB routeplanner