call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

Statafels

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Statafels

Statafels

Een statafel kopen bij Outlethandel Veenendaal. Ons assortiment statafels bestaat uit ronde statafels, inklapbare statafels, bier statafels en metalen statafels. Een statafel is ideaal voor gebuikt in de horeca of thuis met een feestje. Naast statafels hebben wij ook statafelrokken en topcovers in ons assortiment waarmee u de statafel kunt versieren. Onze modellen zijn te koop in verschillende ronde, vierkante en rechthoekige varianten. 

 

Inklapbare statafel:
Voor het opslaan van een statafel is een inklapbare statafel zeer geschikt. Doordat het tafelblad ingeklapt kan worden neemt het weinig ruimte in. Tevens is het mogelijk om de inklapbare statafel met meerdere stuks te vervoeren in de statafeltrolley.

 

Budget statafels:
Indien u op zoek bent naar een statafel die maar een paar keer per jaar gebruikt wordt dan hebben wij daarvoor de budget statafel. Deze goedkope statafel bieden wij aan voor slechts € 29,95 per stuk inclusief btw. Deze tafel is zeer geschikt voor privé feestjes of recepties.  

 

Metalen statafels:
De metalen statafels met houten of kunststof tafelblad zijn stevig en zeer geschikt voor professioneel gebruik. Deze tafels hebben een sterk metalen frame en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. 

 

Bier statafels:
Voor de echte bierfeesten liefhebben bieden wij ook een model bier statafel aan. Deze statafel heeft een groot rechthoekig tafelblad en past bij onze professionele bierset.

 

Voor wie zijn onze statafels geschikt:
De statafels zijn zeer geschikt voor hotels, verhuurbedrijven, cafés, restaurant, partycentrum en zeker ook voor verenigingen en particulieren. 


 
Heeft u een vraag? Vraagt het aan een van onze medewerkers.