call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
Klik voor meer informatie
 

Statafelrokken & tafelhoezen

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Statafelrokken & tafelhoezen

Statafelrokken & tafelhoezen

Heeft u voor uw bedrijf of vereniging tafellinnen nodig? bekijk dan ons assortiment statafelrokken, tafelrokken, tafelhoezen en topcovers. Outlethandel.nl heeft lage prijzen waardoor u goedkoop statafelhoezen kunt kopen. Onze tafellinnen is verkrijgbaar in diverse soorten en maten en is vaak ook nog goedkoper dan huren. Van tafelkleden en tafellopers tot servetten en tafel beschermers. Zo is er altijd een tafelrok of tafelloper binnen uw budget. Wilt u een offerte op maat? neem dan contact met ons op.

 

Tafelhoezen voor uw buffettafel:
Heeft u een buffettafel die u wilt voorzien van een mooie stretch tafelhoes kijkt dan eens naar onze kwalitatief goede maar goedkope tafelhoezen. Al vanaf € 19,95 per stuk. Deze buffettafel hoezen zijn te koop in de basis kleuren bordeaux, wit en zwart maar ook in ca 15 andere kleuren.

 

Statafelhoezen voor uw statafel:
Stretch tafelhoezen met en zonder topcover bieden wij in de aanbieding al te koop aan vanaf € 9,95 per stuk.  Deze hoezen zijn allemaal geschikt voor intensief gebruik. 

 

Tafellinnen en tafelhoezen outlet:
In onze outlet hebben wij altijd wel een tafelhoes en of tafelrok in de aanbieding. Kijk op de outlet pagina voor de modellen die momenteel extra goedkoop worden aangeboden.