call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
 

Partytenten & tuinpaviljoens

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Partytenten & tuinpaviljoens

Partytenten & tuinpaviljoens

Op zoek naar een partytent of tuinpaviljoen? Bij Outlethandel.nl vindt u een aantal modellen die geschikt zijn voor een leuk feest of voor in de tuin. 


Partytenten aanbieding:
De partytent met een afmeting van 3x6meter in de kleur grijs is zeer geschikt voor tuinfeesten en professionele evenementen. Door het stevige metalen frame zal deze partytent niet snel omverwaaien. Deze tent wordt geleverd inclusief zijwanden + voor en achterdeur. Hiermee kunt u de tent helemaal afsluiten. Voor meer informatie over deze partytent kijk u op de productpagina.
Naast dit model hebben wij ook nog een aantal goedkope partytenten in onze outlet. Deze zijn te koop in de kleuren wit en oranje.

 

Tuinpaviljoen 3x3 meter:
Een tuinpaviljoen van 3x3 meter kunt u het hele seizoen in de tuin laten staan. Door het aluminium frame zal deze niet wegroesten. De tuinpaviljoens worden geleverd inclusief een paviljoen dak. De zijkanten kunt u extra bijbestellen in diverse kleuren.

 

Tuinpaviljoen dak en zijkanten:
Voor het tuinpaviljoen 3x3 meter hebben wij tuinpaviljoen dak te koop in 6 verschillende kleuren, Blauw, Bordeaux, Ecru, Grijs, Groen en Taupe. Dit dak kunt u eenvoudig over het paviljoen frame plaatsen en weer genieten van uw tuinpaviljoen. De paviljoen daken worden geleverd inclusief elastiek waarmee u het dak aan het frame kunt bevestigen. Ook de paviljoen zijkanten zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en zijn per stuk te bestellen.